Warning: is_file(): File name is longer than the maximum allowed path length on this platform (4096): <p>&nbsp;</p> <p><strong>Info dan je održan u prostorijama Univerzitetskog centra. 12.10.2018. godine.</strong><span id="more-539"></span></p> <p><strong> </strong></p> <p><strong>Pretstavljen je Zbornik radova pod naslovom „Ikluzija studenata sa invaliditetom“ u izdanju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci. </strong></p> <p><strong> </strong></p> <p><strong>Studentima su data obavještenja o asistivnoj opremi doniranoj Univerzitetskom centru iz projekta Erazmus + Trans2Work. </strong></p> <p> in /var/www/centar/htdocs/wp-content/plugins/srbtranslatin/vendor/simplehtmldom/simplehtmldom/HtmlDocument.php on line 131

 

Info dan je održan u prostorijama Univerzitetskog centra. 12.10.2018. godine.

 

Pretstavljen je Zbornik radova pod naslovom „Ikluzija studenata sa invaliditetom“ u izdanju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci.

 

Studentima su data obavještenja o asistivnoj opremi doniranoj Univerzitetskom centru iz projekta Erazmus + Trans2Work.

 

Studenti su upoznati sa sajtom, fejsbuk stranicom i fejsbuk grupom Univerztetskog centra za pomoć studentima sa invaliditetom.

 

Studentima se obratio prorektor za nastavu prof. dr Strain Posavljak, razgovarao je sa studentima, a i studenti su govorili o svojim utiscima sa razmjene iz Srbije.

 

Studenti su bili na praktičnoj nastavi u Beogradu, Kragujevcu, Novom Sadu i Podgorici u okviru uspješno realizovanog projekta Erazmus + Trans2Work.Studentima su se obratili i prof. dr Draženko Jorgić, Mira Makivić i Saša Grbić.

 

Sastanak je uspješno završen, a saradnik za medije Dario Stanković je animirao medije, tako da su SRNA i RTRS objavili događaj sa info dana.

 

Izjave o Univerzitetom centru koje je dao prorektor za nastavu, Mira Makivić i Saša Grbić biće objavljene u emisiji „Kvadrat na znanje“ koju emituje RTRS.

 

                                              RUKOVODILAC UNIVERZITETSKOG CENTRA

                                                                       Mira Makivić, dipl.pravnik

 

 

                                                                   

 

Banja Luka, 15. 10.2017.godine

2369 Ukupno pregledano1 Danas pregledano